Als je een echt buitenmens bent en je wilt hier optimaal van genieten dan is een terrasoverkapping eigenlijk onmisbaar. Onze Pallazzo terrasoverkappingen maken dit mogelijk. Nieuw in ons assortiment is het SQOPE dak het ultieme stijlicoon voor uw tuin. Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten: aanbouw of vrijstaand. Met het geïntegreerde dak liggers in de constructie wat zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Heerlijk genieten van uw overkapping zonder obstakels voor een onbelemmerd zicht. Grote glas oppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht onder de overkapping. De overkapping is standaard in 7 kleuren beschikbaar uiteraard zijn overige kleuren ook mogelijk.

Pallazzo SQOPE

Is uit te breiden met glazen schuifwanden. De glazenschuifwanden zijn makkelijk te bedienen. Door de lage onder rail wordt er voor een drempelvrije overgang van binnen naar buiten gezorgd. Glazen schuifwanden zijn ideaal, omdat je zo gemakkelijk de temperatuur kunt beïnvloeden. Is het te warm, dan zet je ze open en kan er een verkoelend briesje binnenwaaien. Wordt het te koud, dan doe je ze weer dicht en blijft de warmte binnen. Ook houden de schuifdeuren je overkapping droog en schoon, zodat je niet wordt afgeleid door rondslingerende blaadjes. Daarnaast is zonwering ook een nuttige investering als je bijvoorbeeld je glazen overkapping op het zuiden hebt staan. De FLOWZZ bieden optimale bescherming tegen zonlicht en zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort.

Meerwaarde voor je woning. Een terrasoverkapping is een mooie toevoeging voor in je tuin. Het zorgt er ook voor dat je woning meer waard wordt.

''Charmes van ieder seizoen''

Materialen

Wij bieden verschillende soorten materialen aan, een ieder met hun unieke eigenschappen en voordelen. Ons meest voorkomende materialen voor terrasoverkappingen zijn:
Aluminium, Douglas hout, polycarbonaat dak en glazen dak.

Aluminium terrasoverkappingen bieden vele voordelen. Het is een licht, maar sterk materiaal. Het heeft een strakke, moderne uitstraling die goed past bij een moderne woningen. Ook heeft aluminium nagenoeg geen onderhoud nodig, het zal niet gaan roesten.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze blog neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wij helpen u graag verder

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Er is iets fout gegaan probeer het nog eens of bel 023-2028384
Laatste Nieuws

Meer Blogs