Stalen glazen deuren

'Eyecatcher'

Stalen deuren voegen de authentieke industriële invloeden in je huis. Het creëert meer licht en ruimte in jouw woning of op kantoor. Wij maken dagelijks unieke staal producten geheel op maat.


Binnendeuren bepalen voor een groot deel de sfeer in jouw huis. Onze binnendeuren helpen je om jou huis zo ruimtelijk mogelijk in te richten. Bij het inrichten van jouw huis gaat het hellemaal om jou smaak.

Taatsdeur de eyecatcher

Dit design springt er echt uit! Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait, waarbij de as zich niet op een van beide stijlen bevindt. De draaipunten of in dit geval een argenta taats scharnier bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. De voordelen van een taatsdeur zijn dat je geen zware stijlen nodig hebt om de deur aan af te hangen, en makkelijk doordraaiende deuren te construeren.

Omdat de veiligheid van uw gezin voor ons erg belangrijk is, maken wij uitsluitend gebruik van gelaagd veiligheidsglas in onze producten. Dit veiligheidsglas bestaat uit 2 lagen glas met een folie er tussen, mocht een van de ruiten toch ooit breken, voorkomt folie dat het glas zich verspreidt door uw woning.

Is een opdekdeur in een bestaand kozijn mogelijk?

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Wij hebben de deuren uitvoerig getest en tevens diverse berekeningen losgelaten met betrekking tot het gewicht van de deur voordat wij zijn gestart met het leveren van onze stalen opdekdeuren. Hieruit blijkt dat onze deuren uiterst geschikt zijn voor montage in bestaande kozijnen. De opdekdeuren worden vrijwel gelijk aan een 'standaard' opdekdeur gebouwd, dus inclusief de rand die over het kozijn heen valt. Hierdoor zal er geen verschil zijn qua toch ten opzichte van een normale deur.


Nu hoor ik u denken een zwarte stalen deur in een wit kozijn, zal dat mooi staan?

Wij zien en horen steeds vaker dat onze klanten de kozijnen wit houden, zodat de deur er wat meer uitspringt, maar uiteraard is dit geheel aan uzelf.

Neem een kijkje bij stalen deuren voor meer informatie of neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wij helpen u graag verder

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Er is iets fout gegaan probeer het nog eens of bel 023-2028384
Laatste Nieuws

Meer Blogs