Offerte aanvragen
authentieke industriële look

Stalen schuif deur

Leverbaar vanaf € 1250,- incl. BTW

Het belangrijkste voordeel van stalen schuifdeuren is dat deze ruimtebesparend zijn. Voor de vanaf prijs van € 1250,- incl. BTW leveren wij u een deur met maximaal 3 glasvlakken voorzien van helder veiligheidsglas.

Wat is een stalen schuifdeur?

De deur die naar links of rechts kan schuiven, de deur die opgehangen wordt aan een rail waardoor hij mooi zweeft boven uw vloer. De schuifdeuren worden gecoat in een RAL kleur naar keuze en voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Doordat wij gebruik maken van glaslatten aan bedien zijden, ogen beiden zijden identiek aan elkaar.

Uiteraard maken wij deze stalen schuif deuren voor u op maat in alle afmetingen. Optioneel kunnen wij de deur voorzien van matglas, zodat deze bijvoorbeeld gebruikt kan worden als deur voor het toilet, de badkamer, slaapkamer of kast. Voor meer informatie hierover, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragenBekijk de webshop
Kwaliteit

Naast de kwaliteit van het glas hebben wij er voor gekozen om een deur te maken die er van beide zijden gelijk uitziet. Dit doen wij doormiddel van vaste glaslatten aan de ene zijde en losse glaslatten aan de andere zijde, die na het plaatsen van het glas gemonteerd worden.

Stalen deuren en overig stalen maatwerk

Wanneer u op zoek bent naar stalen kozijnen/vaste ramen, trapleuningen, tafelpoten of overig stalen maatwerk, bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over alle mogelijkheden.

1120

Succesvolle projecten

12

Jaar ervaring in terrasoverkappingen, serres, stalen deuren en meer

438

Stalen deuren op maat

689

Tevreden klanten

Wanneer u ons benaderd bij het zoeken voor een oplossing die aansluit bij uw woonwens, gaan wij eerst graag vrijblijvend met u in gesprek. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u thuis op locatie, zonder verdere verplichtingen..

Atelier Termaaten

The team

Our expert team

John Doe

Managing Director

Angela Martin

Lead Engineer

Henry Dege

Arichetect

William Led

Arichetect

Offerte aanvragen

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.