Offerte aanvragen
authentieke industriële look

Stalen scharnierdeur

Leverbaar vanaf €1200,- + €325,- (kozijn) incl. BTW

De scharnierdeur is de meest beproefde deurbevestiging, de scharnieren stalen deur is in combinatie met een stalen kozijn en dus in vrijwel iedere situatie mogelijk, omdat met het kozijn aan het plafond en/of de zijwanden kan worden bevestigd. Ideaal wanneer er niet bekend is waar de lussen van de vloerverwarming liggen.

Wat is een stalen scharnier deur?

Dat is een deur die open gaat zoals een reguliere deur, de deur gaat van 1 kant open en heft op een totale hoek van 90 graden.

Uiteraard maken wij deze stalen stompe deur voor u op maat in alle afmetingen. Voor de vanaf prijs van €1200,- + €325,- (kozijn) incl. btw leveren wij u een deur met maximaal 3 glasvlakken voorzien van veiligheidsglas.

Optioneel kunnen wij de deur voorzien van matglas, zodat deze bijvoorbeeld gebruikt kan worden als deur voor het toilet, de badkamer, slaapkamer of kast. Voor meer informatie hierover, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragenBekijk de webshop
Kwaliteit

Naast de kwaliteit van het glas hebben wij er voor gekozen om een deur te maken die er van beide zijden gelijk uitziet. Dit doen wij doormiddel van vaste glaslatten aan de ene zijde en losse glaslatten aan de andere zijde, die na het plaatsen van het glas gemonteerd worden.

Stalen deuren en overig stalen maatwerk

Wanneer u op zoek bent naar stalen kozijnen/vaste ramen, trapleuningen, tafelpoten of overig stalen maatwerk, bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over alle mogelijkheden.

1120

Succesvolle projecten

12

Jaar ervaring in terrasoverkappingen, serres, stalen deuren en meer

438

Stalen deuren op maat

689

Tevreden klanten

Wanneer u ons benaderd bij het zoeken voor een oplossing die aansluit bij uw woonwens, gaan wij eerst graag vrijblijvend met u in gesprek. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u thuis op locatie, zonder verdere verplichtingen..

Atelier Termaaten

The team

Our expert team

John Doe

Managing Director

Angela Martin

Lead Engineer

Henry Dege

Arichetect

William Led

Arichetect

Offerte aanvragen

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.