Offerte aanvragen
pallazzo SQOPE

SQOPE dak

Nieuw in ons assortiment! De kubistische terrasoverkapping.

Leverbaar vanaf € 4911,- incl. BTW

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten: aanbouw of vrijstaand. Met geïntegreerde dak liggers in de constructie wat zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Heerlijk genieten van uw overkapping zonder obstakels voor een onbelemmerd zicht. Grote glas oppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht onder de overkapping.
Grote glas oppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht onder de overkapping. De overkapping is standaard in 7 kleuren beschikbaar uiteraard zijn overige kleuren ook mogelijk.

Glazenschuifwanden

Is uit te breiden met glazen schuifwanden. De glazenschuifwanden zijn makkelijk te bedienen. Door de lage onder rail wordt er voor een drempelvrije overgang van binnen naar buiten gezorgd. Glazen schuifwanden zijn ideaal, omdat je zo gemakkelijk de temperatuur kunt beïnvloeden. Is het te warm, dan zet je ze open en kan er een verkoelend briesje binnenwaaien. Wordt het te koud, dan doe je ze weer dicht en blijft de warmte binnen. Ook houden de schuifdeuren je overkapping droog en schoon, zodat je niet wordt afgeleid door rondslingerende blaadjes. Daarnaast is zonwering ook een nuttige investering als je bijvoorbeeld je glazen overkapping op het zuiden hebt staan. De FLOWZZ bieden optimale bescherming tegen zonlicht en zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort.

Offerte aanvragenBekijk de webshop
Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Eindeloos combineren

Pallazzo LOUNGE is eenvoudig te combineren met de Pallazzo INVIGO glazen schuifwanden. Deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

1120

Succesvolle projecten

12

Jaar ervaring in terrasoverkappingen, serres, stalen deuren en meer

438

Stalen deuren op maat

689

Tevreden klanten

Wanneer u ons benaderd bij het zoeken voor een oplossing die aansluit bij uw woonwens, gaan wij eerst graag vrijblijvend met u in gesprek. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u thuis op locatie, zonder verdere verplichtingen..

Atelier Termaaten

The team

Our expert team

John Doe

Managing Director

Angela Martin

Lead Engineer

Henry Dege

Arichetect

William Led

Arichetect

Offerte aanvragen

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.