Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid

Pallazzo Lounge lamellen terrasoverkapping

Met een lamellen dak zorgt u voor een stijlvolle, moderne overkapping en speelt u met natuurlijk licht. De kantelbare lamellen geven een prachtige licht inval en weren de zon of laten deze juist toe wanneer gewenst. De lamellen overkapping zijn voorzien van vorstbeveiliging, motor en afstandsbediening. De Pallazzo lounge kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking bied de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken.

''Charmes van ieder seizoen''

Stijl en comfort

Wilt u ook met deze lamellen overkapping het hele jaar door genieten dan is het aan te raden zijwanden af te sluiten met bijvoorbeeld glazen zijwanden of een van de vele optie. Door draaibare lamellen kunt u zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt en u de zon toelaat of juist schaduw creëert. De schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wanneer u ons benaderd bij het zoeken voor een oplossing die aansluit bij uw woonwens, gaan wij eerst graag vrijblijvend met u in gesprek. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u thuis op locatie, zonder verdere verplichtingen

Atelier Termaaten

Offerte aanvragen

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.