Offerte aanvragen
het hele jaar genieten

Houten terrasoverkappingen

U heeft bij ons de keuze om uw houten overkapping te laten bouwen uit douglas of eikenhout. De grootste verschillen tussen deze twee houtsoorten zijn de uitstraling, de duurzaamheid en de prijs.

De uitsraling en de duurzaamheid hangen grotendeels af van de keuze voor onbehandeld of behandeld hout. Onbehandeld douglas hout zal na verloop van tijd egaal gaan verguizen terwijl eikenhout op ten duur donkerder, maar minder zichtbaar, zal vergrijzen. Qua duurzaamheid zal onbehandeld eikenhout onder normale omstandigheden normaal gesproken langer meegaan dan onbehandeld douglas hout.

De eigenschappen en het geringe aanbod van kwalitatief goed eikenhout maken deze houtsoort ook duurder dan douglashout. Gemiddeld kost douglas hout de helft van wat eikenhout zou kosten.

Indien u opzoek bent naar een op maat gemaakte houten terrasoverkapping, voor wanneer de overkapping bijvoorbeeld een schuine zijde moet krijgen, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragenBekijk de webshop
1120

Succesvolle projecten

12

Jaar ervaring in terrasoverkappingen, serres, stalen deuren en meer

438

Stalen deuren op maat

689

Tevreden klanten

Wanneer u ons benaderd bij het zoeken voor een oplossing die aansluit bij uw woonwens, gaan wij eerst graag vrijblijvend met u in gesprek. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u thuis op locatie, zonder verdere verplichtingen..

Atelier Termaaten

The team

Our expert team

John Doe

Managing Director

Angela Martin

Lead Engineer

Henry Dege

Arichetect

William Led

Arichetect

Offerte aanvragen

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.